Number of the records: 1  

Technologie zpracování radiačně kontaminované biomasy v bioplynových stanicích

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Škrkal, Jan, 1970- - Author
    1. vydání - 60 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 24 cm
    ISBN 978-80-905483-7-4
      Kajan, Miroslav, - Author   Záhorová, Věra - Author   Možnar, Radim - Author   Rulík, Petr - Author
     biomasa  zpracování biomasy  bioplynové stanice
     studie
    Call numberC 400.507
    Umístění 620.9 - Energetika obecně
    Technologie zpracování radiačně kontaminované biomasy v bioplynových stanicích
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 400.507   

    Title statementTechnologie zpracování radiačně kontaminované biomasy v bioplynových stanicích : ověřená technologie (Ztech) / Jan Škrkal, Miroslav Kajan, Věra Záhorová, Radim Možnar, Petr Rulík
    Main entry-name Škrkal, Jan, 1970- (Author)
    Edition statement1. vydání
    PublicationTřeboň : Enki, o.p.s., 2020
    Phys.des.60 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 24 cm
    ISBN978-80-905483-7-4
    National bibl. num.cnb003314533
    NoteNad názvem: Enki, o.p.s. Třeboň, Státní ústav radiační ochrany, v.v.i.
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii
    Another responsib. Kajan, Miroslav, 1958- (Author)
    Záhorová, Věra (Author)
    Možnar, Radim (Author)
    Rulík, Petr (Author)
    Another responsib. ENKI (společnost) (Publisher)
    Státní ústav radiační ochrany (Publisher)
    Subj. Headings biomasa * zpracování biomasy - Česko * bioplynové stanice - Česko
    Form, Genre studie
    Conspect620.9 - Energetika
    UDC (437.3) , 662.767.2.023.2 , 620.952 , 574.4/.5-026.15 , 620.95 , (048.8)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru620.9 - Energetika obecně
    Document kindBOOKS
    Technologie zpracování radiačně kontaminované biomasy v bioplynových stanicích
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.