Number of the records: 1
Hodnocení jakosti mléka a mlékárenských výrobků
Dragounová, Hedvika, 1955- - Author
Vyd. 1. - Praha : Česká zemědělská univerzita, Agronomická fakulta : ISV, 2003 - 57 s. ; 23 cm
ISBN 80-86642-24-0, ISBN 80-213-1029-4
Živočišná výroba
mléko mléčné výrobky kvalita potravin kvalitativní analýza analýza potravin
učebnice vysokých škol laboratorní cvičeníTitle statement Hodnocení jakosti mléka a mlékárenských výrobků : návody pro praktická cvičení / Hedvika Dragounová Main entry-name Dragounová, Hedvika, 1955- (Author) Edition statement Vyd. 1. Issue data Praha : Česká zemědělská univerzita, Agronomická fakulta : ISV, 2003 Phys.des. 57 s. ; 23 cm ISBN 80-86642-24-0 80-213-1029-4 National bibl. num. cnb001244729 Edition Živočišná výroba (Česká zemědělská univerzita) Note K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ Note 300 výt. Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografii Users/Intended Audience Note Určeno pro posluchače bakalářského a magisterského studia předmětů Mlékařství na ČZU Subj. Headings mléko * mléčné výrobky * kvalita potravin * kvalitativní analýza * analýza potravin Form, Genre učebnice vysokých škol * laboratorní cvičení Conspect 637 - Živočišné produkty 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice UDC 637.1 , 637.1/.3 , 663/664-021.465 , 543.061 , 543.6:663/664 , 614.31 , (075.8) , (076.5) Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Vysokoškolská učebnice uvádí postupy při chemických rozborech a zpracování jednotlivých mléčných výrobků s kultivačním vyšetřením. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRLoading…
Number of the records: 1