Number of the records: 1  

Stanovení obsahu rybího masa ve výrobcích ze sladkovodních ryb

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Honzlová, Alena - Author
    1. vydání - 30 stran : barevné ilustrace ; 22 cm
    ISBN 978-80-7514-154-5
    Edice metodik ; Technologická řada
      Čurdová, Helena - Author   Schebestová, Lenka - Author   Příborský, Josef, - Author   Šandová, M., - Author   Stará, Alžběta, - Author   Velíšek, Josef, - Author
     rybí maso  potravinářské výrobky  sladkovodní ryby
     certifikované metodiky
    Call numberC 409.847
    Umístění 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso
    Stanovení obsahu rybího masa ve výrobcích ze sladkovodních ryb
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 409.847   
    Lidická ( region )jen prezenčněC 409.847 P   

    Title statementStanovení obsahu rybího masa ve výrobcích ze sladkovodních ryb / A. Honzlová, H. Čurdová, L. Schebestová, J. Příborský, M. Šandová, A. Stará, J. Velíšek
    Main entry-name Honzlová, Alena (Author)
    Edition statement1. vydání
    PublicationVodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, 2022
    Phys.des.30 stran : barevné ilustrace ; 22 cm
    ISBN978-80-7514-154-5
    National bibl. num.cnb003461801
    Ser.statement/add.entry Jihočeská univerzita. Fakulta rybářství a ochrany vod. Metodiky. Technologická řada ; 197
    Note200 výtisků
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii
    Another responsib. Čurdová, Helena (Author)
    Schebestová, Lenka (Author)
    Příborský, Josef, 1981- (Author)
    Šandová, M., 1979- (Author)
    Stará, Alžběta, 1982- (Author)
    Velíšek, Josef, 1980- (Author)
    Subj. Headings rybí maso * potravinářské výrobky * sladkovodní ryby
    Form, Genre certifikované metodiky
    Conspect637 - Živočišné produkty
    UDC 637.56 , 663/664 , 597.2/.5(28) , (083.744)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru637 - Živočišné produkty. Mléko, maso
    Document kindBOOKS
    Stanovení obsahu rybího masa ve výrobcích ze sladkovodních ryb
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.