Number of the records: 1
Česko-anglicko-německý průvodce gastronomií a restauračním provozem
Křivánek, Mirko - Author
Vyd. 1. - Praha : Leda, 2004 - 366 s. ; 22 cm
ISBN 80-7335-036-X
pohostinství oborová terminologie gastronomie kuchařství
vícejazyčné překladové slovníky terminologické slovníkyCall number C 313.066 Umístění 640 - Hotelnictví. Veřejné stravování Title statement Česko-anglicko-německý průvodce gastronomií a restauračním provozem / Mirko Křivánek Main entry-name Křivánek, Mirko (Author) Edition statement Vyd. 1. Issue data Praha : Leda, 2004 Phys.des. 366 s. ; 22 cm ISBN 80-7335-036-X National bibl. num. cnb001300216 Subj. Headings pohostinství * oborová terminologie * gastronomie * kuchařství Form, Genre vícejazyčné překladové slovníky * terminologické slovníky Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla 81 - Lingvistika. Jazyky UDC 81'374.8-022.218 , 641/642 , 640.4 , 81'373.46 , (038)81 Country Česko Language čeština ; angličtina ; němčina Ve volném výběru 640 - Hotelnictví. Veřejné stravování Document kind BOOKS Publikace přináší rozsáhlou nabídku slov, slovních spojení a frází používaných v oblasti gastronomie, jako jsou názvy potravin, jídel a nápojů, názvy v jídelním lístku, výrazy používané při přípravě a úpravě jídel, v receptech, ale i v terminologii provozních a pomocných zařízení, při obsluze hosta, stolování a stravování. Je určena studentům a učitelům učňovských středisek a odborných škol se zaměřením na společné stravování i na oblast cestovního ruchu, průvodcům a všem, kteří poskytují gastronomické služby, ale též širší veřejnosti se zájmem o prohloubení znalostí z tohoto atraktivního oboru. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1