Number of the records: 1
Zmrzliny
book
Hamr, Karel - Author
1. vyd. - Praha : Idea Servis, 1996 - 84 s., [4] s. barev. obr. příl. ; 30 cm
ISBN 80-85970-08-2 (brož.)
Receptury pro cukrářskou výrobu ;
Stejskalová, Jaroslava - Author Kadlec, František, - Author
cukrářství zmrzliny potravinářská technologie
kuchařské receptyCall number B 38.606 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Title statement Zmrzliny / Karel Hamr, Jaroslava Stejskalová, František Kadlec Main entry-name Hamr, Karel (Author) Edition statement 1. vyd. Issue data Praha : Idea Servis, 1996 Phys.des. 84 s., [4] s. barev. obr. příl. ; 30 cm ISBN 80-85970-08-2 (brož.) National bibl. num. cnb000149372 Edition Receptury pro cukrářskou výrobu ; 10 Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografii Another responsib. Stejskalová, Jaroslava (Author)
Kadlec, František, 1943- (Author)
Subj. Headings cukrářství * zmrzliny * potravinářská technologie Form, Genre kuchařské recepty Conspect 663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin UDC 663/664 , 663.916 , 641.85:663.674 , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Document kind BOOKS Loading…
Number of the records: 1