Number of the records: 1
Konserventechnisches Handbuch der Obst- und Gemüseverwertungsindustrie
book
Nehring, Peter - Author
15. Aufl. - Braunschweig : Günter Hempel, 1969 - 884 s. : il.
Krause, Hans - Author
konzervárenský průmysl konzervování ovoce konzervování zeleniny
příručkyCall number C 82.206/1 Umístění Info RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD Title statement Konserventechnisches Handbuch der Obst- und Gemüseverwertungsindustrie / Peter Nehring, Hans Krause Main entry-name Nehring, Peter (Author) Edition statement 15. Aufl. Issue data Braunschweig : Günter Hempel, 1969 Phys.des. 884 s. : il. Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografii a rejstřík Another responsib. Krause, Hans (Author)
Subj. Headings konzervárenský průmysl * konzervování ovoce * konzervování zeleniny Form, Genre příručky Conspect 664 - Potravinářský průmysl UDC 664.83/.84 , 664.85 , 664.8/.9 , (035) Country Německo Language němčina Document kind BOOKS Loading…
Number of the records: 1