Number of the records: 1  

Užitečnost našeho bažanta pro lesnictví a zemědělství posuzovaná podle rozboru jeho potravy

  1. book

    book


     Farský, Octavianus, 1893-1969 - Author
    1. vyd. - V Brně : Ministerstvo zemědělství republiky Československé, 1948 - 301 s., [1] l. příl. : il. ; 25 cm
    Sborník státních výzkumných ústavů lesnických ČSR = Sbornik gosudarstvennych lesnych naučno-issledovatel'skich institutov ČSR = Annasl of the Institutes for Forest Research of Czechoslovak Republik ; Zprávy Státních výzkumných ústavů lesnických
     bažanti  lesnictví  zemědělství
     sborníky
    Call numberC 362.956
    Umístění
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )jen prezenčněC 362.956   

    Title statementUžitečnost našeho bažanta pro lesnictví a zemědělství posuzovaná podle rozboru jeho potravy = Chozjajstvennoje značenije našego fazana dlja lesnogo chozjajstva i zemledelija (ocehivajemoje na osnovanii jego pišči) = The usefulness of our pheasant for forestry and agriculture judged by the analysis of its food / Octavian Farský
    Par.titleChozjajstvennoje značenije našego fazana dlja lesnogo chozjajstva i zemledelija (ocehivajemoje na osnovanii jego pišči)
    Usefulness of our pheasant for forestry and agriculture judged by the analysis of its food
    Main entry-name Farský, Octavianus, 1893-1969 (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataV Brně : Ministerstvo zemědělství republiky Československé, 1948
    Phys.des.301 s., [1] l. příl. : il. ; 25 cm
    ISBNKčs 180,00
    National bibl. num.cnb000674577
    Edition Sborník státních výzkumných ústavů lesnických ČSR ; 1
    Zprávy Státních výzkumných ústavů lesnických
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii
    Language noteAnglické a ruské resumé
    Subj. Headings bažanti * lesnictví * zemědělství
    Form, Genre sborníky
    Conspect639.1 - Myslivost
    UDC 63 , 630 , 639.123 , (082)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.