Number of the records: 1  

Encyklopedie zelinářství


  1.  Podešva, Jaroslav, 1914-2006 - Author
    1. vyd. - Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1959 - 439, [1] s. : [1] příl., il., fot. ; 8°
    Encyklopedie a učebnice
      Šimon, Jaroslav, - Author of introduction
     zelinářství
     učebnice vysokých škol
    Call numberC 33.436/1
    Umístění
    Encyklopedie zelinářství
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 33.436/1 v1   
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 33.436/1   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementEncyklopedie zelinářství : učební příručka pro zahradnický směr agronomických fak. a pom. kniha pro agronomické fak. 1. [díl], Část všeobecná / Jaroslav Podešva a kol. ; předmluva Jaroslav Šimon
    Portion of titleČást všeobecná
    Main entry-name Podešva, Jaroslav, 1914-2006 (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : Státní zemědělské nakladatelství, 1959 (Mír 4)
    Phys.des.439, [1] s. : [1] příl., il., fot. ; 8°
    National bibl. num.cnb000459176
    Edition Encyklopedie a učebnice
    NoteČes.-slov. slovníček. 3000 výt.. Vyd. ČSAZV. Rus. a něm. souhrn
    Internal Bibliographies/Indexes NotePřehledy literatury. Rejstřík jmenný, věcný a lat. názvů
    Another responsib. Šimon, Jaroslav, 1895-1968 (Author of introduction)
    Another responsib. Československá akademie zemědělská (1924-1952)
    Subj. Headings zelinářství
    Form, Genre učebnice vysokých škol
    Conspect635 - Zahrádkářství
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    UDC 635.1/.8 , (075.8)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Encyklopedie zelinářství
    Kapitoly o dějinách zeleninových plodin, jejich významu pro lékařství i výživu a o úloze národohospodářské, uvádějí výklad o základních vegetačních podmínkách, výživě plodin, významu zavlažování, hygieně kompostů a rajonizaci výroby. Další kapitoly podávají pěstební techniku a pravidla dopravy i úchovy přes zimu. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.