Number of the records: 1  

Indická kuchyně, ajurvéda, koření

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Rajpoot, Govind S., 1962- - Author
    Praha : Paprsek, 1995 - 95 s.
    ISBN 80-901582-1-8
     indická jídla
     kuchařské recepty  příručky
    Call numberC 283.529
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Asijské kuchyně
    Indická kuchyně, ajurvéda, koření
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( příruční sklad )vypůjčeno (do 09.09.2024)C 283.529   

    Title statementIndická kuchyně, ajurvéda, koření / Govind S. Rajpoot
    Main entry-name Rajpoot, Govind S., 1962- (Author)
    Issue dataPraha : Paprsek, 1995
    Phys.des.95 s.
    ISBN80-901582-1-8
    NoteLit.
    Subj. Headings indická jídla
    Form, Genre kuchařské recepty * příručky
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.56(=21) , (035) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Asijské kuchyně
    Document kindBOOKS
    Indická kuchyně, ajurvéda, koření
    Staroindické učení o stravě a zdraví, základní znalosti o podstatě potravin, speciální zeleniny, speciální suroviny, farmacie v kuchyni - dozvíme se, které koření je nejlepší na bolest a nemoce, množství receptů jak správně a dobře uvařit a ochutit pokrmy, např. rýži, sabzí, sladkosti, čatní, slané speciality, placky, čaje a nápoje a další. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.