Number of the records: 1
Zpracování ovoce v malých provozovnách
Kott, Vladimír, 1910- - Author
Vyd. 1. - Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1981 - 213 s. : il.
Rostlinná výrobaCall number C 227.578 Umístění Info RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD Title statement Zpracování ovoce v malých provozovnách Main entry-name Kott, Vladimír, 1910- (Author) Edition statement Vyd. 1. Issue data Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1981 Phys.des. 213 s. : il. National bibl. num. cnb000136598 Edition Rostlinná výroba (Státní zemědělské nakladatelství) Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Příručka seznamuje s technologickými postupy konzervování ovoce ve společných pěstitelských zpracovnách Českého zahrádkářského svazu, JZD a státních statků. Popisuje zpracovatelské vlastnosti hlavních druhů ovoce, vhodnézpůsobyjeho sklizně a ochrany před zkázou a zásady konzervace. Pojednává o výrobě kompotů, džemů, marmelád, povidel, ovocných moštů, sirupů, vín a o sušení ovoce. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRLoading…
Number of the records: 1