Number of the records: 1
Metodika normovania a racionalizácie práce v potravinárskom priemysle
book
Klester, Alfréd - Author
1. vyd. - Bratislava : Príroda, 1988 - 229 s. ; 8°
Edícia Ministerstva poľnohospodárstva a výživy SSR
Janský, Jaromír - Author
potravinářství pracovní normy
příručkyCall number C 215.115/2 Umístění Info RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD Title statement Metodika normovania a racionalizácie práce v potravinárskom priemysle. II. diel / Alfréd Klester a Jaromír Janský Main entry-name Klester, Alfréd (Author) Edition statement 1. vyd. Issue data Bratislava : Príroda, 1988 Phys.des. 229 s. ; 8° Edition Edícia Ministerstva poľnohospodárstva a výživy Slovenskej socialistickej republiky Note Vyd. Min. poľnohospodárstva a výživy SSR Another responsib. Janský, Jaromír (Author)
Subj. Headings potravinářství * pracovní normy Form, Genre příručky Conspect 664 - Potravinářský průmysl UDC 006.85 , 663/664 , (035) Country Slovensko Language slovenština Document kind BOOKS Loading…
Number of the records: 1