Number of the records: 1  

Metodika normovania a racionalizácie práce v potravinárskom priemysle

  1. book

    book


     Klester, Alfréd - Author
    1. vyd. - Bratislava : Príroda, 1988 - 229 s. ; 8°
    Edícia Ministerstva poľnohospodárstva a výživy SSR
      Janský, Jaromír - Author
     potravinářství  pracovní normy
     příručky
    Call numberC 215.115/2
    Umístění
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 215.115/2   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementMetodika normovania a racionalizácie práce v potravinárskom priemysle. II. diel / Alfréd Klester a Jaromír Janský
    Main entry-name Klester, Alfréd (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataBratislava : Príroda, 1988
    Phys.des.229 s. ; 8°
    Edition Edícia Ministerstva poľnohospodárstva a výživy Slovenskej socialistickej republiky
    NoteVyd. Min. poľnohospodárstva a výživy SSR
    Another responsib. Janský, Jaromír (Author)
    Subj. Headings potravinářství * pracovní normy
    Form, Genre příručky
    Conspect664 - Potravinářský průmysl
    UDC 006.85 , 663/664 , (035)
    CountrySlovensko
    Languageslovenština
    Document kindBOOKS
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.