Number of the records: 1  

Jak vybírat víno

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Gasnier, Vincent, 1974- - Author
    Vyd. 1. - V Praze : Euromedia Group - Knižní klub, 2007 - 352 s. : barev. il. ; 25 cm
    ISBN 978-80-242-1974-5 (váz.)
     víno  vinařství  vinařské oblasti  degustace
     přehledy  encyklopedie
    Call numberC 328.133
    Umístění 663.2 - Vinařství
    Jak vybírat víno
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 328.133   

    Title statementJak vybírat víno : [jak na to, aby vám víno lépe chutnalo] / Vincent Gasnier ; [z anglického originálu ... přeložil Vilém Beran]
    Main entry-name Gasnier, Vincent, 1974- (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataV Praze : Euromedia Group - Knižní klub, 2007
    Phys.des.352 s. : barev. il. ; 25 cm
    ISBN978-80-242-1974-5 (váz.)
    National bibl. num.cnb001760903
    NoteTerminologický slovník. Obsahuje rejstřík
    OriginalHow to choose wine
    Subj. Headings víno * vinařství * vinařské oblasti - země světa * degustace
    Form, Genre přehledy * encyklopedie
    Conspect663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    UDC (031) , 663.2 , 634.8.04 , 614.31-026.784 , (100) , (048.8)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru663.2 - Vinařství
    Document kindBOOKS
    Jak vybírat víno
    Jak vybrat vína, která nám budou chutnat? Jaké odrůdy révy je produkují? Jaké informace najdeme na etiketách? Jak se vlastně ochutnává víno? Mistr someliér Vincent Gasnier se stane čtenářům osobním průvodcem při degustacích a výběrech vín. Svěžím a velice čtivým stylem je provede ochutnávkami a vysvětlí, podle čeho vybírat z obrovské nabídky vín na trhu. Od šťavnatých, aromatických bílých vín po bohatá, hustá červená - v této knize se dočtou o všem, co potřebují vědět, aby si uměli vybrat a aby jim opravdu chutnalo. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.