Number of the records: 1
Základní principy výroby tavených sýrů
Buňka, František, 1978- - Author
Vyd. 1. - Brno : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně, 2009 - 70 s. : il. (některé barev.) ; 25 cm
ISBN 978-80-7375-336-8 (brož.)
Folia Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis = Folia Mendelovy zemědělské a lesnické univerzity v Brně : edice původních vědeckých prací a monografií,
Buňková, Leona, - Author Kráčmar, Stanislav, - Author
tavené sýry výroba potravin
monografieCall number C 337.028 Umístění 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso Title statement Základní principy výroby tavených sýrů = Basic principles of processed cheese production : monografie / František Buňka, Leona Buňková, Stanislav Kráčmar Par.title Basic principles of processed cheese production Cover Title Folia Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis Added title page title Folia Mendelovy zemědělské a lesnické univerzity v Brně Main entry-name Buňka, František, 1978- (Author) Edition statement Vyd. 1. Issue data Brno : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně, 2009 Phys.des. 70 s. : il. (některé barev.) ; 25 cm ISBN 978-80-7375-336-8 (brož.) National bibl. num. cnb002009808 Edition Folia Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis ; roč. 2, č. 6, 2009 Note 200 výt. Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografii Language note Anglická resumé Another responsib. Buňková, Leona, 1974- (Author)
Kráčmar, Stanislav, 1948- (Author)
Subj. Headings tavené sýry * výroba potravin Form, Genre monografie Conspect 637 - Živočišné produkty UDC 637.358 , 663/664 , (048.8) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso Document kind BOOKS Základní principy výroby tavených sýrů. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1