Number of the records: 1
[Praha] : Asociace muzeí a galerií České republiky ve spolupráci s Krajským muzeem Karlovarského kraje, Muzeem Cheb, 2009 - 156 s. : il., faksim. ; 30 cm
ISBN 978-80-86611-29-7 (brož.)
Museum Bulletin Muzeum ;
Dittertová, Eva, - Editor Koudelková, Alena, - Editor
16.-20. století
národní jídla lidová kultura hmotná kultura muzejnictví
Bavorsko (Německo) Sasko (Německo) Česko Horní Rakousko (Rakousko) Slovensko
sborníky konferencíCall number B 50.019 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Title statement Stolečku, prostři se - Strava jako intelektuální fenomén v muzeu : 17. mezinárodní konference bavorských, českých a saských muzejních pracovníků s příspěvky kolegů z Horního Rakouska a Slovenska : 8. až 10. října 2008 = Tischlein deck dich - Nahrung als interkulturelles Phänomen in Museum : 8. bis 10. Oktober 2008 / [redakce Eva Dittertová, Alena Koudelková] Portion of title Strava jako intelektuální fenomén v muzeu Nahrung als interkulturelles Phänomen in Museum Par.title Tischlein deck dich - Nahrung als interkulturelles Phänomen in Museum Main entry-action Stolečku, prostři se - strava jako interkulturní fenomén v muzeu (2008 : Cheb, Česko) Issue data [Praha] : Asociace muzeí a galerií České republiky ve spolupráci s Krajským muzeem Karlovarského kraje, Muzeem Cheb, 2009 Phys.des. 156 s. : il., faksim. ; 30 cm ISBN 978-80-86611-29-7 (brož.) National bibl. num. cnb002010015 Edition Muzeum Bulletin Museum ; 17 Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografie a bibliografické odkazy Language note Část. souběžný německý text, část. slovenský text, německá resumé Another responsib. Dittertová, Eva, 1956- (Editor)
Koudelková, Alena, 1975- (Editor)
Subj. Headings 16.-20. století * národní jídla - Evropa střední * lidová kultura - Evropa střední * hmotná kultura - Evropa střední - 16.-20. století * muzejnictví - Evropa střední * Bavorsko (Německo) * Sasko (Německo) * Česko * Horní Rakousko (Rakousko) * Slovensko Form, Genre sborníky konferencí Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.568 , 39 , 904 , 069 , (4-191.2) , (430.129) , (430.246) , (437.3) , (436.9) , (437.6) , (062.534) Country Česko Language čeština ; němčina ; slovenština URL http://toc.nkp.cz/NKC/200912/contents/nkc20092010015_1.pdf Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Document kind BOOKS Sborník ze setkání českých, bavorských, saských, rakouských a slovenských muzejních pracovníků, které bylo zaměřeno na téma jídlo, strava, stravovací zvyky, předměty na vaření a pečení, staré i nové receptury ap. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRLoading…
Number of the records: 1