Number of the records: 1  

Stolečku, prostři se - Strava jako intelektuální fenomén v muzeu

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


    [Praha] : Asociace muzeí a galerií České republiky ve spolupráci s Krajským muzeem Karlovarského kraje, Muzeem Cheb, 2009 - 156 s. : il., faksim. ; 30 cm
    ISBN 978-80-86611-29-7 (brož.)
    Museum Bulletin Muzeum ;
      Dittertová, Eva, - Editor   Koudelková, Alena, - Editor
    16.-20. století
     národní jídla  lidová kultura  hmotná kultura  muzejnictví
     Bavorsko (Německo)  Sasko (Německo)  Česko  Horní Rakousko (Rakousko)  Slovensko
     sborníky konferencí
    Call numberB 50.019
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Stolečku, prostři se - Strava jako intelektuální fenomén v muzeu
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 50.019   
    Lidická ( studovna region )jen prezenčněB 50.019 v1   

    Title statementStolečku, prostři se - Strava jako intelektuální fenomén v muzeu : 17. mezinárodní konference bavorských, českých a saských muzejních pracovníků s příspěvky kolegů z Horního Rakouska a Slovenska : 8. až 10. října 2008 = Tischlein deck dich - Nahrung als interkulturelles Phänomen in Museum : 8. bis 10. Oktober 2008 / [redakce Eva Dittertová, Alena Koudelková]
    Portion of titleStrava jako intelektuální fenomén v muzeu
    Nahrung als interkulturelles Phänomen in Museum
    Par.titleTischlein deck dich - Nahrung als interkulturelles Phänomen in Museum
    Main entry-action Stolečku, prostři se - strava jako interkulturní fenomén v muzeu (2008 : Cheb, Česko)
    Issue data[Praha] : Asociace muzeí a galerií České republiky ve spolupráci s Krajským muzeem Karlovarského kraje, Muzeem Cheb, 2009
    Phys.des.156 s. : il., faksim. ; 30 cm
    ISBN978-80-86611-29-7 (brož.)
    National bibl. num.cnb002010015
    Edition Muzeum Bulletin Museum ; 17
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografie a bibliografické odkazy
    Language noteČást. souběžný německý text, část. slovenský text, německá resumé
    Another responsib. Dittertová, Eva, 1956- (Editor)
    Koudelková, Alena, 1975- (Editor)
    Subj. Headings 16.-20. století * národní jídla - Evropa střední * lidová kultura - Evropa střední * hmotná kultura - Evropa střední - 16.-20. století * muzejnictví - Evropa střední * Bavorsko (Německo) * Sasko (Německo) * Česko * Horní Rakousko (Rakousko) * Slovensko
    Form, Genre sborníky konferencí
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.568 , 39 , 904 , 069 , (4-191.2) , (430.129) , (430.246) , (437.3) , (436.9) , (437.6) , (062.534)
    CountryČesko
    Languagečeština ; němčina ; slovenština
    URL http://toc.nkp.cz/NKC/200912/contents/nkc20092010015_1.pdf
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Stolečku, prostři se - Strava jako intelektuální fenomén v muzeu
    Sborník ze setkání českých, bavorských, saských, rakouských a slovenských muzejních pracovníků, které bylo zaměřeno na téma jídlo, strava, stravovací zvyky, předměty na vaření a pečení, staré i nové receptury ap. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.