Number of the records: 1  

Konzervování

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Schwartz, Oded - Author
    Vyd. 2. - Praha : Ikar, 2010 - 191 s. : barev. il. ; 29 cm
    ISBN 978-80-249-1492-3 (váz.)
      O'Leary, Ian - Photographer
     konzervování potravin
     příručky  obrazové publikace  kuchařské recepty
    Call numberB 51.537
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zavařování
    Konzervování
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 51.537   

    Title statementKonzervování / Oded Schwartz ; fotografie Ian O'Leary ; aranžování pokrmů Oded Schwartz
    Main entry-name Schwartz, Oded (Author)
    Edition statementVyd. 2.
    Issue dataPraha : Ikar, 2010
    Phys.des.191 s. : barev. il. ; 29 cm
    ISBN978-80-249-1492-3 (váz.)
    National bibl. num.cnb002159206
    NoteObsahuje rejstřík
    OriginalPreserving
    Another responsib. O'Leary, Ian (Photographer)
    Subj. Headings konzervování potravin
    Form, Genre příručky * obrazové publikace * kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.4 , (035) , (084.11) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zavařování
    Document kindBOOKS
    Konzervování
    Moderní ilustrovaný průvodce všemi způsoby konzervování.Průvodce všemi způsoby konzervace potravin a světové speciality. Ovoce, zelenina, masa, ryby, sýry – více než 150 vynikajících receptů na sladké marmelády, ohnivé hořčice, peprné nakládané směsi, uzené ryby, ochucené oleje a octy, ovocné džemy a sirupy. Popis sušení masa, přípravy šunky, klobás a salámů. Konzervování v alkoholu, kandování a krystalizování. Potřebné pomůcky a konzervační přísady. To vše doprovázené exkluzivními fotografiemi. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.