Number of the records: 1  

Quality Control in the Food Industry

  1. book

    book


     Herschdoerfer, S. M. - Author
    1st ed. - London : Academic Press, 1967 - 385 s.
    Food Science and Technology
     potravinářský průmysl  management jakosti
     příručky
    Call numberC 85.165/1
    Umístění
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 85.165/1   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementQuality Control in the Food Industry. Volume 1 / S.M. Herschdoerfer
    Main entry-name Herschdoerfer, S. M. (Author)
    Edition statement1st ed.
    Issue dataLondon : Academic Press, 1967
    Phys.des.385 s.
    Edition Food Science and Technology
    Subj. Headings potravinářský průmysl * management jakosti
    Form, Genre příručky
    Conspect663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    UDC 005.6 , 663/664 , (035)
    CountryVelká Británie
    Languageangličtina
    Document kindBOOKS
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.