Number of the records: 1
La cuisine Tchèque
Stupka, Petr, 1956- - Author
1. éd. - Český Krumlov : MCU, 2014 - 76 s. : barev. il., mapky ; 22 cm
ISBN 978-80-7339-121-8 (brož.)
Eliášek, Jan, - Author
gastronomie zvyky a obyčeje česká jídla
informační publikace kuchařské receptyCall number C 360.657 Umístění Title statement La cuisine Tchèque : traditions, plats favoris, recettes / [textes: Petr Stupka, Jan Eliášek ; traduction: Anna Kubista] Main entry-name Stupka, Petr, 1956- (Author) Edition statement 1. éd. Issue data Český Krumlov : MCU, 2014 Phys.des. 76 s. : barev. il., mapky ; 22 cm ISBN 978-80-7339-121-8 (brož.) National bibl. num. cnb002647653 Note Název z obálky. Přeloženo z češtiny Another responsib. Eliášek, Jan, 1971- (Author)
Subj. Headings gastronomie - Česko * zvyky a obyčeje - Česko * česká jídla Form, Genre informační publikace * kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC (437.3) , 641/642 , 39 , 641.568(437.3) , (036) , (083.12) Country Česko Language francouzština Document kind BOOKS Loading…
Number of the records: 1