Number of the records: 1  

Biochemie und Technologie der Hefe

  1. book

    book


     Bergander, Emil - Author
    Dresden : Steinkopff, 1959 - 10, 190 s.
    Technische Fortschrittsberichte. Fortschritte der chemischen Technologie in Einzeldarstellungen ;
     droždí  průmyslová mikrobiologie  fermentace  biochemie  potravinářská technologie
    Call numberC 34.253
    Umístění
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 34.253   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementBiochemie und Technologie der Hefe / Emil Bergander
    Main entry-name Bergander, Emil (Author)
    Issue dataDresden : Steinkopff, 1959
    Phys.des.10, 190 s.
    Edition Technische Fortschrittsberichte. Fortschritte der chemischen Technologie in Einzeldarstellungen ; 59
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii
    Subj. Headings droždí * průmyslová mikrobiologie * fermentace * biochemie * potravinářská technologie
    Conspect663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    UDC 663/664 , 577.1 , 66.098:577.15 , 579.66 , 663.126
    CountryNěmecko
    Languageněmčina
    Document kindBOOKS
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.