Number of the records: 1
Biochemie und Technologie der Hefe
book
Bergander, Emil - Author
Dresden : Steinkopff, 1959 - 10, 190 s.
Technische Fortschrittsberichte. Fortschritte der chemischen Technologie in Einzeldarstellungen ;
droždí průmyslová mikrobiologie fermentace biochemie potravinářská technologieCall number C 34.253 Umístění Info RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD Title statement Biochemie und Technologie der Hefe / Emil Bergander Main entry-name Bergander, Emil (Author) Issue data Dresden : Steinkopff, 1959 Phys.des. 10, 190 s. Edition Technische Fortschrittsberichte. Fortschritte der chemischen Technologie in Einzeldarstellungen ; 59 Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografii Subj. Headings droždí * průmyslová mikrobiologie * fermentace * biochemie * potravinářská technologie Conspect 663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin UDC 663/664 , 577.1 , 66.098:577.15 , 579.66 , 663.126 Country Německo Language němčina Document kind BOOKS Loading…
Number of the records: 1