Number of the records: 1
Sladkovodní ryby
Levý, Eduard - Author
103 stran : barevné ilustrace ; 31 cm
ISBN 978-80-87699-14-0
rybí jídla sladkovodní ryby
příručky kuchařské receptyCall number B 56.796 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Title statement Sladkovodní ryby : snadné zpracování a příprava v kuchyni : recepty / Eduard Levý Main entry-name Levý, Eduard (Author) Publication [České Budějovice] : Typ, 2017 Phys.des. 103 stran : barevné ilustrace ; 31 cm ISBN 978-80-87699-14-0 National bibl. num. cnb002957410 Note Terminologický slovník. 1700 výtisků Subj. Headings rybí jídla * sladkovodní ryby - Česko Form, Genre příručky * kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.55:637.56 , 639.21 , (437.3) , (035) , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Document kind BOOKS Loading…
Number of the records: 1