Number of the records: 1
Vaněk, Roman, 1969 leden 11.- - Author
První vydání - 95 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 31 cm
ISBN 978-80-87737-35-4
Jednoduše & dokonale
Vaňková, Jana - Author Bílek, Pavel - Photographer Novák, Tomáš - Photographer
masitá jídla
kuchařské receptyCall number B 57.394 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Title statement Jednoduše & dokonale. Maso / Roman Vaněk, Jana Vaňková ; fotografie: Pavel Bílek, Tomáš Novák Portion of title Maso Main entry-name Vaněk, Roman, 1969 leden 11.- (Author) Edition statement První vydání Publication Praha : Prakul Production, 2018 Phys.des. 95 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 31 cm ISBN 978-80-87737-35-4 National bibl. num. cnb003027252 Edition Jednoduše & dokonale Note Na obálce nad názvem: Pražský kulinářský institut. Obsahuje rejstřík Another responsib. Vaňková, Jana (Author)
Bílek, Pavel (Photographer)
Novák, Tomáš (Photographer)
Another responsib. Pražský kulinářský institut (Publisher)
Subj. Headings masitá jídla Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.55:637.5 , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Document kind BOOKS Autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk vydává dlouho očekávanou kuchařku Jednoduše & dokonale – MASO. Jako vždy spolu s Vaňkem na této publikaci pracovala jeho manželka Jana a tým předních českých šéfkuchařů, kteří jsou zároveň lektory Pražského kulinářského institutu. V edici Jednoduše & dokonale tato 3. kniha v pořadí skvěle doplní předchozí kuřecí a zeleninovou kuchařku, které patří mezi nejprodávanější tituly na trhu. Hlavní roli v knize hrají tentokrát vepřové a hovězí maso. Recepty jsou podrobně popsány osvědčeným způsobem „krok za krokem“ tak, aby i zdánlivě „složitý“ pokrm uvařil i absolutní začátečník. Svou jednoduchostí a použitím běžně dostupných surovin zaujme kniha každého milovníka dobrého jídla za rozumnou cenu a zároveň svým tradičním formátem a typickým vzhledem doplní kolekci „bílé řady“ Vaňkových kuchařek mnoha kulinářským sběratelům. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve ZlíněLoading…
Number of the records: 1