Number of the records: 1  

Na talíři

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Formáčková, Marie, 1952- - Author
    Vydání první - 213 stran : ilustrace (převážně barevné), faksimile ; 27 cm
    ISBN 978-80-8111-546-2
    1950-1990
     jídla  životní styl  každodenní život
     kuchařské recepty  texty  obrazové publikace
    Call numberB 58.419
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně
    Na talíři
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 18.11.2024)B 58.419   

    Title statementNa talíři : jak jsme žili a co jsme jedli v šedesátých, sedmdesátých a osmdesátých letech / Marie Formáčková
    Portion of titleJak jsme žili a co jsme jedli v šedesátých, sedmdesátých a osmdesátých letech
    Varying form of titleJak jsme žili a co jsme jedli v 60., 70. a 80. letech
    Main entry-name Formáčková, Marie, 1952- (Author)
    Edition statementVydání první
    PublicationV Bratislavě : Noxi, 2019
    Phys.des.213 stran : ilustrace (převážně barevné), faksimile ; 27 cm
    ISBN978-80-8111-546-2 Kč 459,00
    NoteObsahuje rejstřík
    Subj. Headings 1950-1990 * jídla * životní styl - Československo - 1951-2000 * každodenní život - Československo - 1951-2000
    Form, Genre kuchařské recepty * texty * obrazové publikace
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.55 , (437) , 316.728 , 394 , (0:82-9) , (083.12) , (084.11)
    CountrySlovensko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně
    Document kindBOOKS
    Na talíři
    Více než 150 receptů z nedávné minulosti Vzpomenete si, jak křupal chléb za dob vašeho dětství? Jak chutnala sladká hustá Jesenka přímo z tuby? Uvaříte si ještě někdy dukátové buchtičky se šodó? Vracíte se k tradici dát si na Štědrý den černého kubu? Víte, co je miliónová polévka? Nahlédněte, prolistujte – není to jen kuchařská kniha plná lákavých a možná už zapomenutých receptů. Je to emotivní obrazová publikace plná vzpomínek a nostalgie,ale také reflexe, která stále chybí. Život je jako menu. Na talíři nabízíme vedle pestrých jídel také fenomény i běžné předměty naší všední minulosti, které nás v té době chtě nechtě každodenně ovlivňovali. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.