Number of the records: 1
Atlas chutí Čech, Moravy a Slezska
Pospěchová, Petra, 1978- - Author
Druhé vydání - 315 stran : barevné ilustrace, mapy ; 25 cm
ISBN 978-80-88244-31-8
regionální jídla česká jídla moravská jídla slezská jídla
kuchařské receptyCall number C 413.394 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně Title statement Atlas chutí Čech, Moravy a Slezska : regionální kuchařka / Petra Pospěchová Portion of title Regionální kuchařka Main entry-name Pospěchová, Petra, 1978- (Author) Edition statement Druhé vydání Publication Praha : Smart Press, 2023 Phys.des. 315 stran : barevné ilustrace, mapy ; 25 cm ISBN 978-80-88244-31-8 Kč 699.00 National bibl. num. cnb003518174 Note Terminologický slovník Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografii a rejstřík Název prvního vydání Pospěchová, Petra. Regionální kuchařka
Subj. Headings regionální jídla - Česko * česká jídla * moravská jídla * slezská jídla Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.56-027.541 , 641.56(=162.3) , 641.56(=1:437.32) , 641.56(=1:437.33) , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně Document kind BOOKS Každý tuzemský region má recepty, které jsou jedinečné. Jihočeské knedlíky s borůvkovým žahourem, podkrkonošské kyselo, valašský skopový guláš, ornamentální chodské koláče, smažený chřest z jihu Moravy nebo patenty s oskerušovými povidly ze Slovácka. Zdroj anotace: NKPLoading…
Number of the records: 1