Number of the records: 1
Schinharl, Cornelia - Author
Vyd. 1. - V Praze : Ikar, 2003 - 168 s. : il. ; 25 cm
ISBN 80-249-0251-6
Dickhaut, Sebastian - Other Schneiderová, Zuzana - Translator
vaření
Itálie
kuchařské recepty příručkyCall number C 318.963 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně Title statement Basic vaření po italsku : všechno, co potřebujete pro domácí dolce vita / Cornelia Schinharlová, Sebastian Dickhaut ; [z německého originálu ... přeložila Zuzana Schneiderová] Main entry-name Schinharl, Cornelia (Author) Edition statement Vyd. 1. Issue data V Praze : Ikar, 2003 Phys.des. 168 s. : il. ; 25 cm ISBN 80-249-0251-6 National bibl. num. cnb001245877 Note K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ Note Obsahuje rejstřík Original Italian Basics Another responsib. Dickhaut, Sebastian (Other)
Schneiderová, Zuzana (Translator)
Subj. Headings vaření * Itálie Form, Genre kuchařské recepty * příručky Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641/642 Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně Document kind BOOKS Základní rady na přípravu sta oblíbených italských pokrmů. Podrobně popsané postupy zaručují úspěch při nakupování, vaření, pečení i zdobení. Úvodní část seznamuje se stravovacími zvyky a rituály Italů. Následují recepty - od předkrmů k moučníkům s originálními názvy. U každého z nich je uveden přehled surovin a popis přípravy, včetně časové náročnosti a kalorické hodnoty pokrmu. Nechybí ani přehled potřebných praktických pomůcek a nástrojů i fotografie hotových pokrmů a malý vtipně připravený lexikon ke konverzaci při jídle v italštině. Zdroj anotace: Městská knihovna v PrazeLoading…
Number of the records: 1