Number of the records: 1
Od Montrealu k Osace
Koreček, Ladislav - Author
1. vyd. - Praha : Státní zdravotnické nakladatelství, 1969 - 226 s., [4] s. barev. fot. příl. : il.
Nestával, Antonín, - Other Šejbalová, Jiřina, - Illustrator Fišárek, Alois, - Illustrator
vaření
kuchařské receptyCall number C 70.632 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Info RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD Title statement Od Montrealu k Osace : československá kuchyně na světové výstavě / Ladislav Koreček, Antonín Nestával, Antonín Srkala ; slovem a kresbami doprovázejí Jiřina Šejbalová a Alois Fišárek Main entry-name Koreček, Ladislav (Author) Edition statement 1. vyd. Issue data Praha : Státní zdravotnické nakladatelství, 1969 Phys.des. 226 s., [4] s. barev. fot. příl. : il. National bibl. num. cnb000451141 Note 30000 výt. - Frontispice. - Obálka: Ivan Urbánek. - V tir. chybně uveden autor: A. Skála Another responsib. Nestával, Antonín, 1922-1985 (Other)
Šejbalová, Jiřina, 1905-1981 (Illustrator)
Fišárek, Alois, 1906-1980 (Illustrator)
Subj. Headings vaření Form, Genre kuchařské recepty UDC 641/642 Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Document kind BOOKS Další svazek malé zdravotnické edice seznamuje s recepty proslulých jídel připravovaných československými mistry kuchaři na Světové výstavě v r. 1967. Závěrem jsou připojeny zajímavosti o provozu a organizaci práce vrestauraci "Praha" v Montrealu. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRLoading…
Number of the records: 1