Number of the records: 1  

Neuvěřitelná tajemství hořčice

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Antol, Marie Nadine - Author
    Hodkovičky : Pragma, [2008] - 218 s. : il.
    ISBN 978-80-7205-150-2 (brož.)
      Levenson, Barry M., - Author of introduction
     hořčice  jídla
     kuchařské recepty
    Call numberC 330.088
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Neuvěřitelná tajemství hořčice
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 330.088   

    Title statementNeuvěřitelná tajemství hořčice / Marie Nadine Antol ; předmluva Barry Levenson ; [z anglického originálu ... přeložila Zuzana Gabajová]
    Main entry-name Antol, Marie Nadine (Author)
    Issue dataHodkovičky : Pragma, [2008]
    Phys.des.218 s. : il.
    ISBN978-80-7205-150-2 (brož.)
    National bibl. num.cnb001414491
    OriginalIncredible secrets of mustard
    Another responsib. Levenson, Barry M., 1948- (Author of introduction)
    Subj. Headings hořčice * jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.55 , 633.844 , 641.88 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Neuvěřitelná tajemství hořčice
    Pro žádného milovníka hořčice není hořčice pouhou pochutinou. Svou zlatavou barvou a pikantní chutí dokáže správná hořčice pozvednou i nejobyčejnější jídlo na prvotřídní labužnický zážitek. Část první knihy popisuje báječnou rozmanitost známých hořčičných semen a rostlin, historii výroby a použití hořčice na celém světě. Zkoumá úlohu hořčice jako léčebného prostředku v mnoha zemích a kulturách a současně nabízí podrobné postupy, jak používat hořčičná semena, listy i krémy při řešení četných zdravotních problémů. Ve druhé části najdete více než padesát lákavých vyzkoušených receptů na pokrmy, jejichž součástí jsou nejrůznější druhy a části hořčice. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.