Number of the records: 1
Neuvěřitelná tajemství hořčice
Antol, Marie Nadine - Author
Hodkovičky : Pragma, [2008] - 218 s. : il.
ISBN 978-80-7205-150-2 (brož.)
Levenson, Barry M., - Author of introduction
hořčice jídla
kuchařské receptyCall number C 330.088 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Title statement Neuvěřitelná tajemství hořčice / Marie Nadine Antol ; předmluva Barry Levenson ; [z anglického originálu ... přeložila Zuzana Gabajová] Main entry-name Antol, Marie Nadine (Author) Issue data Hodkovičky : Pragma, [2008] Phys.des. 218 s. : il. ISBN 978-80-7205-150-2 (brož.) National bibl. num. cnb001414491 Original Incredible secrets of mustard Another responsib. Levenson, Barry M., 1948- (Author of introduction)
Subj. Headings hořčice * jídla Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.55 , 633.844 , 641.88 , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Document kind BOOKS Pro žádného milovníka hořčice není hořčice pouhou pochutinou. Svou zlatavou barvou a pikantní chutí dokáže správná hořčice pozvednou i nejobyčejnější jídlo na prvotřídní labužnický zážitek. Část první knihy popisuje báječnou rozmanitost známých hořčičných semen a rostlin, historii výroby a použití hořčice na celém světě. Zkoumá úlohu hořčice jako léčebného prostředku v mnoha zemích a kulturách a současně nabízí podrobné postupy, jak používat hořčičná semena, listy i krémy při řešení četných zdravotních problémů. Ve druhé části najdete více než padesát lákavých vyzkoušených receptů na pokrmy, jejichž součástí jsou nejrůznější druhy a části hořčice. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBULoading…
Number of the records: 1