Number of the records: 1  

Francouzky netloustnou

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Guiliano, Mireille, 1946- - Author
    Vyd. 1. - Praha : Ikar 2011 - 270 s.
    ISBN 978-80-249-1555-5 (váz.)
     zdravý životní styl  redukce tělesné hmotnosti  vaření  jídla  racionální výživa  racionální výživa
     příručky  kuchařské recepty
    Call numberC 344.164
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně
    Francouzky netloustnou
    BranchPlaceInfoSignature
    Na Sadech - dospělé ( beletrie ) vypůjčeno (do 14.10.2024)C 344.164 a   
    Suché Vrbné k vypůjčeníC 344.164 SV   

    Title statementFrancouzky netloustnou : jednoduchá rozmanitost s ryzí chutí / Mireille Guilianová ; [z anglického originálu ... přeložila Blanka Brabcová]
    Main entry-name Guiliano, Mireille, 1946- (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataPraha : Ikar 2011
    Phys.des.270 s.
    ISBN978-80-249-1555-5 (váz.)
    National bibl. num.cnb002173841
    NoteObsahuje rejstřík
    Subj. Headings zdravý životní styl - Francie * redukce tělesné hmotnosti * vaření * jídla * racionální výživa * racionální výživa
    Form, Genre příručky * kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC (44) , 613.2 , 613 , 615.874.24 , 641.55 , 641.524.2 , (035) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně
    Document kindBOOKS
    Francouzky netloustnou
    Autorka bestselleru Francouzky netloustnou sestavila na přání čtenářek zajímavou a inspirující kuchařskou knihu. Rozdělila recepty do oddílů snídaně, oběd, večeře a tedy jinými slovy – ať nabízí polévky nebo saláty, rybu či maso, těstoviny nebo zeleninu, je zcela na vás, jaký si sestavíte jídelníček. Autorka věří v jednoduché recepty zachovávající ryzí chutě. Má ráda rozmanitost a zvlášť miluje pokrmy přinášející smyslový požitek. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.