Number of the records: 1
Hrevušová, Radka - Author
České Budějovice : Dona, 2013 - 109 s., [8] s. obr. příl. : barev. il. ; 20 cm
ISBN 978-80-7322-159-1 (brož.)
Doležal, Vladimír, - Photographer
guláše
kuchařské receptyCall number C 351.827 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Title statement Guláše z hrnce i kotlíku / Radka Hrevušová ; fotografie Vladimír Doležal Main entry-name Hrevušová, Radka (Author) Issue data České Budějovice : Dona, 2013 Phys.des. 109 s., [8] s. obr. příl. : barev. il. ; 20 cm ISBN 978-80-7322-159-1 (brož.) National bibl. num. cnb002462341 Another responsib. Doležal, Vladimír, 1952- (Photographer)
Subj. Headings guláše Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.55:637.5 , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Document kind BOOKS Klasická příprava gulášových polévek, gulášů z masa hovězího, vepřového, jehněčího a skopového, ze zvěřiny, z drůbeže, z ryb, rychlých gulášů z uzeniny nebo z konzervy a z různých druhů hub. Předpisy na bezmasé guláše - z brambor, sóji, cizrny, fazolí, cukety. Nechybí několik masových specialit, které s gulášem moc společného nemají (v alobalu, zapékané). Doplněno recepty na guláše z klokaního a pštrosího masa. V závěru je uvedena příprava různých druhů příloh. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1