Number of the records: 1
Fořt, Petr, 1946- - Author
1. vyd. - Brno : BizBooks, 2014 - 264 s. ; 24 cm
ISBN 978-80-265-0274-6 (váz.)
Mach, Ivan, - Author
výživa člověka sacharidy tuky kuchyňská sůl racionální výživa péče o zdraví prevence onemocnění
monografieCall number C 359.609 Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa Osobní jméno Přibil, František, 1964- Narození Hubenov (Únice, Česko) - 1964 Klíč.slova letci - Čechy jižní (Česko) Biografie Narozen 1964 v Hubenově, okr. Strakonice. Obchodní pilot. Údaje o názvu Nevíte, co jíte : jak vás klame potravinářský průmysl / Petr Fořt, Ivan Mach Záhlaví-jméno Fořt, Petr, 1946- (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Brno : BizBooks, 2014 Fyz.popis 264 s. ; 24 cm ISBN 978-80-265-0274-6 (váz.) Číslo nár. bibl. cnb002635403 Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografie a rejstřík Dal.odpovědnost Mach, Ivan, 1952- (Autor)
Předmět.hesla výživa člověka * sacharidy - zdravotní aspekty * tuky - zdravotní aspekty * kuchyňská sůl - zdravotní aspekty * racionální výživa * péče o zdraví * prevence onemocnění Forma, žánr monografie Konspekt 613 - Hygiena. Lidské zdraví MDT 613.2 , 613.263 , 613.268+613.288 , 664.4 , 613.2 , 613 , 616-084 , 614 , 616 , (048.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa Druh dok. KNIHY Jak na vás působí reklamy na dětské sladkosti a k nim přidané hračky?. Do některých fast food restaurací chtějí děti pro hračky, které k jídlu dostanou, vůbec ne pro jídlo. Ale – jde vůbec o jídlo vhodné pro děti? Tento fakt je jedním z důvodů, proč se odborníci na výživu Petr Fořt a Ivan Mach rozhodli formulovat skutečně etickou, i když písemnou, reklamu na kvalitní zdravou výživu. Čekejte explozi nečekaných informací směrem k vašemu rozumu. Podívejte se na zoubek tomu, co vkládáte do svých úst. Autoři v knize vysvětlují skutečnou podstatu vlivu cukrů, tuků a soli na naše zdraví. Dozvíte se, co opravdu jíme a jak můžeme jíst zdravě, jak se vyznat v odborných doporučeních týkajících se stravování i jak výrobci potravin a s nimi spolupracující věda lžou a záměrně bagatelizují či zastírají problémy, které aktuální potraviny přinášejí. Kniha je přehledně rozdělena do tří částí: Co jsou to tuky? Co se skrývá za jejich strukturou? Co jsou „hodné“ a co „škodlivé“ tuky, kolik jich můžete a kolik musíte jíst, kolik bychom jich mohli sníst, aniž bychom riskovali vážné poškození zdraví. Co jsou to cukry? Nejsou náhodou zbytečné? Ono nejde jen o cukr, ale o pestrou škálu sacharidů, jejichž účinky jsou často obtížně předvídatelné. Sůl nad zlato, aneb od pohádky k realitě Šokující (ne)možnosti, související s použitím soli. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1