Number of the records: 1  

Najím se a zhubnu!

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Jílková, Cecílie, 1981- - Author
    Vydání první - 150 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 26 cm
    ISBN 978-80-906555-2-2
     redukce tělesné hmotnosti  racionální výživa  vegetariánská jídla
     příručky  kuchařské recepty
    Call numberB 56.811
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezmasá jídla
    Najím se a zhubnu!
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 56.811   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) k vypůjčeníB 56.811 a   

    Title statementNajím se a zhubnu! : recepty na celý rok / Cecílie Jílková
    Main entry-name Jílková, Cecílie, 1981- (Author)
    Edition statementVydání první
    Publication[Praha] : Procházka Publishing, [2017]
    Copyright notice date©2017
    Phys.des.150 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 26 cm
    ISBN978-80-906555-2-2
    National bibl. num.cnb002944579
    Note"Pro nakladatelství Procházka Publishing vydal Dušan Mesarč"--Tiráž
    Subj. Headings redukce tělesné hmotnosti * racionální výživa * vegetariánská jídla
    Form, Genre příručky * kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 615.874.24 , 613 , 641.564 , (035) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezmasá jídla
    Document kindBOOKS
    Najím se a zhubnu!
    Druhá kniha o snadném a pohodovém hubnutí od úspěšné poradkyně pro výživu Cecílie Jílkové, která většinu svého života trpěla nadváhou, ale svůj boj s kilogramy nakonec vyhrála. V knize nalezneme šedesát receptů na slaná i sladká, teplá i studená jídla, rozdělených podle ročních období a doplněných o celostránkové fotografie z dílny samotné autorky. Praktický a elegantní průvodce hubnutím včetně nejrůznějších tipů, pomůcek a doporučení. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.