Number of the records: 1
Jahnke, Beate Mari, 1968- - Author
České vydání první - 62 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
ISBN 978-80-7541-333-8
Jak na to
Hoersch, Julia, - Photographer Steidlová, Dagmar, - Translator
japonská jídla
kuchařské receptyCall number C 409.959 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Asijské kuchyně Uniform title Japan. Česky Title statement Japonská kuchyně / Beate Mari Jahnke ; fotografie: Julia Hoersch, Auen60 Photography ; překlad Dagmar Steidlová Main entry-name Jahnke, Beate Mari, 1968- (Author) Edition statement České vydání první Publication Praha : Vašut, 2022 Phys.des. 62 stran : barevné ilustrace ; 20 cm ISBN 978-80-7541-333-8 National bibl. num. cnb003464604 Edition Jak na to (Jan Vašut) Note Přeloženo z němčiny. Obsahuje rejstřík Another responsib. Hoersch, Julia, 1962- (Photographer)
Steidlová, Dagmar, 1959- (Translator)
Another responsib. Auen60 Photography (fotografické studio) (Photographer)
Subj. Headings japonská jídla Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.56(=521) , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Asijské kuchyně Document kind BOOKS Každý recept používá nejvýše deset surovin, které se dnes dají pohodlně sehnat. Příprava je popsána krok za krokem. Zdroj anotace: Městská knihovna v PrazeLoading…
Number of the records: 1