Number of the records: 1
Fermentované potraviny ke každému jídlu
Ryczek, Hayley Barisa - Author
Vydání první - 192 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
ISBN 978-80-88428-18-3
Šůchová, Barbora, - Translator
fermentované potraviny fermentace jídla domácí výroba
kuchařské receptyCall number C 414.644 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Uniform title Fermented foods at every meal. Česky Title statement Fermentované potraviny ke každému jídlu : kuchařka plná rychlých a snadných receptů s 10 potravinami bohatými na živé kultury / Hayley Barisa Ryczeková ; z anglického originálu Fermented foods at every meal ... přeložila Barbora Šůchová Main entry-name Ryczek, Hayley Barisa (Author) Edition statement Vydání první Publication Praha : Alpha Book, 2023 Phys.des. 192 stran : barevné ilustrace ; 24 cm ISBN 978-80-88428-18-3 National bibl. num. cnb003525605 Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografii a rejstřík Another responsib. Šůchová, Barbora, 1992- (Translator)
Subj. Headings fermentované potraviny * fermentace * jídla * domácí výroba Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.55 , 641.87 , 663/664.098 Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Document kind BOOKS Lidé opět objevují výrobu, chuť apřínosy potravin sživými kulturami. Fermentované výrobky odjogurtu přes kysané zelí až po kombuchu si získaly na popularitě. Anaprosto právem! Najdete vnich nejen zdraví obecně prospěšná probiotika, ale také báječně chutnají. Nejspíš tušíte, že byste je jíst měli, ale možná tápete, jak je snadno zařadit do každodenního jídelníčku. Tato kuchařka váš problém vyřeší. Zdroj anotace: NKPLoading…
Number of the records: 1