Number of the records: 1
Čínská kuchyně
Tomaník, Miroslav - Author
1. vydání - 143 stran, 8 nečíslovaných stran obrazových příloh : ilustrace (některé barevné)
Skřivan, Rudolf - Author Doleček, Rajko, - Redactor Davidová, Olga - Photographer
čínská jídla
kuchařské receptyTitle statement Čínská kuchyně / Miroslav Tomaník, Rudolf Skřivan ; lektoroval Rajko Doleček ; fotografie Olga Davidová Main entry-name Tomaník, Miroslav (Author) Edition statement 1. vydání Publication V Praze : Merkur, 1978 Phys.des. 143 stran, 8 nečíslovaných stran obrazových příloh : ilustrace (některé barevné) National bibl. num. cnb000153983 Note K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ Note 60 000 výtisků Another responsib. Skřivan, Rudolf (Author)
Doleček, Rajko, 1925-2017 (Redactor)
Davidová, Olga (Photographer)
Subj. Headings čínská jídla Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.56 Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Z bohaté čínské kuchyně vybrali autoři hlavně ty předpisy, pro jejichž úpravu jsou na našem trhu dostupné suroviny. Kromě předpisů na studené předkrmy a omáčky, pokrmy z drůbeže, ryb, masa, rýžová, vaječná a zeleninová jídla,saláty, polévky a moučníky, uvádějí autoři také potřebné suroviny a seznamují s jejich úpravou a tepelným zpracováním. Zdroj anotace: NKPLoading…
Number of the records: 1