Number of the records: 1  

Zpracování bioproduktů v podmínkách prvovýrobce

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Kadlec, Jaroslav - Author
    1. vyd. - Olomouc : Bioinstitut, 2006 - 32 s. : il. ; 30 cm
    ISBN 80-87080-03-3 (brož.)
    Praktická příručka
      Lačňák, Vladimír, - Author
     potravinové právo  biopotraviny  kvalita potravin  zpracování zemědělských produktů
     informační publikace
    Call numberB 47.470
    Umístění
    Zpracování bioproduktů v podmínkách prvovýrobce
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníB 47.470   

    Title statementZpracování bioproduktů v podmínkách prvovýrobce : požadavky na bezpečnost výroby, platné předpisy / Jaroslav Kadlec, Vladimír Lačňák
    Main entry-name Kadlec, Jaroslav (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataOlomouc : Bioinstitut, 2006
    Phys.des.32 s. : il. ; 30 cm
    ISBN80-87080-03-3 (brož.)
    National bibl. num.cnb001702703
    Edition Praktická příručka (Bioinstitut)
    NoteVydáno ve spolupráci s PRO-BIO Svazem ekologických zemědělců
    Another responsib. Lačňák, Vladimír, 1963- (Author)
    Another responsib. PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců (Other)
    Subj. Headings potravinové právo - Česko * biopotraviny * kvalita potravin - Česko * zpracování zemědělských produktů
    Form, Genre informační publikace
    Conspect664 - Potravinářský průmysl
    UDC 346.7:338.439 , 663/664:631.147 , 663/664-021.465 , 631.56 , (437.3) , (036)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Zpracování bioproduktů v podmínkách prvovýrobce
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.