Number of the records: 1
Manuál someliéra
Vaccarini, Giuseppe - Author
1. vyd. - Praha : SUN, 2008 - 287 s. : barev. il., portréty ; 20 cm
ISBN 978-80-7371-232-7 (váz.)
víno sommelierství
příručkyCall number C 332.051 Umístění 663.2 - Vinařství Title statement Manuál someliéra : jak poznat, ocenit a ohodnotit víno a jak vést vinný sklep / Giuseppe Vaccarini ; [překlad Romana Workman-Víšková] Cover Title Jak rozumět vínu Main entry-name Vaccarini, Giuseppe (Author) Edition statement 1. vyd. Issue data Praha : SUN, 2008 Phys.des. 287 s. : barev. il., portréty ; 20 cm ISBN 978-80-7371-232-7 (váz.) National bibl. num. cnb001818715 Note Přeloženo z italštiny. Terminologický slovník Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografii Original Manuale del sommelier Subj. Headings víno * sommelierství Form, Genre příručky Conspect 663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin UDC 663.2 , 642.63 , (035) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 663.2 - Vinařství Document kind BOOKS Kniha je určena široké veřejnosti i odborníkům, zkrátka všem, kteří by se rádi vyznali v nápojích, zejména pak ve víně. Jak poznat, ochutnávat a hodnotit víno, jak vést vinný sklep či vinotéku, jaké víno se hodí k danému jídlu, do jakých sklenic se to či ono víno nalévá a také kdy je lepší podávat čaj, kávu nebo vodu, ale i spoustu dalších zajímavých informací se dozvíte z této užitečné a zajímavé knihy celosvětově známého someliéra G. Vaccariniho. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1