Number of the records: 1  

Moderní cukrové květy

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Butler, Jacqueline - Author
    První vydání - 157 stran : barevné ilustrace ; 28 cm
    ISBN 978-80-204-4474-5
      Kordíková, Jana - Translator
     zdobení cukrářských výrobků  dorty  ruční práce  květinové dekorace
     příručky  fotografické publikace
    Call numberB 56.532
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Moderní cukrové květy
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 56.532   
    Na Sadech - dětské k vypůjčeníB 56.532 b   

    Uniform title Modern sugar flowers. Česky
    Title statementModerní cukrové květy / Jacqueline Butlerová ; z anglického originálu Modern sugar flowers ... přeložila Jana Kordíková
    Portion of titleCukrové květy
    Main entry-name Butler, Jacqueline (Author)
    Edition statementPrvní vydání
    PublicationPraha : Mladá fronta, 2017
    Phys.des.157 stran : barevné ilustrace ; 28 cm
    ISBN978-80-204-4474-5
    National bibl. num.cnb002938978
    NoteObsahuje rejstřík
    Another responsib. Kordíková, Jana (Translator)
    Subj. Headings zdobení cukrářských výrobků * dorty * ruční práce * květinové dekorace
    Form, Genre příručky * fotografické publikace
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.85 , 745.93 , 746 , 663.916.5 , (035) , (084.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Document kindBOOKS
    Moderní cukrové květy
    Slavná cukrářka Jacqueline Butlerová rozvinula jedinečný styl zdobení dortů cukrovými květy, o který se s námi štědře dělí v knize plné úžasných fotografií, praktických rad i inspirace.Prostřednictvím více než 600 nádherných obrázků vás naučí vyrobit osmnáct stylizovaných květů z cukrové hmoty v různých fázích kvetení - například hortenzie, šeříku, různých druhů růží, levandule či orchideje, ale také poupat a listů, vše ve svěžích, moderních barvách. Prozradí také, jak tyto květy používat k tvorbě krásných kytic na svatebních a slavnostních dortech, přímo na jedno- a vícepatrových dortech, ale také na předem vyrobených vrcholcích dortů a květinových korpusech. Představí i nezbytné suroviny, postupy a nástroje, jež zaručí dobré výsledky při práci s cukrovou hmotou. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.