Number of the records: 1  

František Pečený

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


    Vydání první - 351 stran : ilustrace (převážně barevné), portréty, faksimile ; 22 cm
    ISBN 978-80-7101-203-0
    Design, profily, osobnosti. Osobnosti ;
      Mergl, Jan, - Editor
     Pečený, František, 1920-1977
    1920-1977 20. století
     sklářští výtvarníci  umělecké sklářství  lisované sklo  design  moderní umění
     monografie  obrazové publikace
    Call numberC 416.931
    Umístění 748 - Umělecké sklo
    František Pečený
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 416.931   

    Title statementFrantišek Pečený : designér lisovaného skla / Jan Mergl (ed.)
    Edition statementVydání první
    PublicationV Praze : Uměleckoprůmyslové museum, 2021
    Phys.des.351 stran : ilustrace (převážně barevné), portréty, faksimile ; 22 cm
    ISBN978-80-7101-203-0
    National bibl. num.cnb003466876
    Edition Design, profily, osobnosti. Osobnosti 6
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
    Language noteAnglické resumé
    Another responsib. Mergl, Jan, 1954- (Editor)
    Subj. Headings Pečený, František, 1920-1977 * 1920-1977 * 20. století * sklářští výtvarníci - Česko - 20. století * umělecké sklářství - Česko - 20. století * lisované sklo - Česko - 20. století * design - Česko - 20. století * moderní umění - Česko
    Form, Genre monografie * obrazové publikace
    Conspect74 - Kresba. Umělecká řemesla
    UDC 748.071.1 , 748 , 666.185 , 7.05 , 7.036/.038 , (437.3) , (048.8) , (084.11)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru748 - Umělecké sklo
    Document kindBOOKS
    František Pečený
    Monografie představuje tvorbu sklářského designéra Františka Pečeného, který svými početnými návrhy formoval produkci lisovaného skla ze sklárny v Heřmanově Huti na Plzeňsku. Zdroj anotace: NKP
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.