Number of the records: 1  

Jedlé rostliny z přírody

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Lánská, Dagmar - Author
    Vyd. 1. - [Praha] : Aventinum, 2006 - 223 s. : il. (převážně barev.) ; 22 cm
    ISBN 80-86858-13-8
      Žilák, Pavel, - Illustrator
     plané rostliny  jedlé plané rostliny
     atlasy  kuchařské recepty
    Call numberC 321.336
    Umístění 582 - Systematická botanika
    Jedlé rostliny z přírody
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 16.09.2024)C 321.336   
    Na Sadech - dětské k vypůjčeníC 321.336 b   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) k vypůjčeníC 321.336 a   

    Title statementJedlé rostliny z přírody / Dagmar Lánská ; ilustrace Pavel Žilák
    Main entry-name Lánská, Dagmar (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue data[Praha] : Aventinum, 2006
    Phys.des.223 s. : il. (převážně barev.) ; 22 cm
    ISBN80-86858-13-8
    National bibl. num.cnb001655593
    NoteObsahuje rejstříky
    Another responsib. Žilák, Pavel, 1962- (Illustrator)
    Subj. Headings plané rostliny * jedlé plané rostliny
    Form, Genre atlasy * kuchařské recepty
    Conspect58 - Botanika
    UDC 582-021.54 , 641.3:613.26 , (084.42) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru582 - Systematická botanika
    Document kindBOOKS
    Jedlé rostliny z přírody
    I když nelze popřít, že šlechtěné odrůdy zeleniny a ovoce jsou vzhledově lákavější, chutnější a dosažitelnější, stále roste počet zájemců o využití planých rostlin k přípravě pokrmů. Jako přírodní produkty, často s vyšším obsahem vitamínů nežli kulturní odrůdy, mívají i více nerostných látek, bohatou paletu stopových prvků a dalších specifických látek s vysokou biologickou účinností a mnohdy i léčebným účinkem. V knize jsou kromě popisu, výskytu a využití jednotlivých druhů jedlých rostlin i recepty na jídla vhodná pro běžné i slavnostnější příležitosti. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.