Number of the records: 1
Možnosti stravovacích zařízení k redukci emisí oxidu uhličitého
1. vyd. - České Budějovice : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zemědělská fakulta, 2011 - 59 s. : il. (převážně barev.) ; 21 cm
ISBN 978-80-7394-314-1 (brož.)
Daxbeck, Hans - Author
výroba potravin příprava jídel spotřeba energie emise znečišťujících látek oxid uhličitý
studieCall number C 347.484 Umístění Title statement Možnosti stravovacích zařízení k redukci emisí oxidu uhličitého : (opatření, rámcové prohlídky, hranice) : Sustainable Kitchen (projekt SUKI) : manuál / Hans Daxbeck ... [et al.] Varying form of title Název v tiráži: Projekt SUKI Edition statement 1. vyd. Issue data České Budějovice : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zemědělská fakulta, 2011 Phys.des. 59 s. : il. (převážně barev.) ; 21 cm ISBN 978-80-7394-314-1 (brož.) National bibl. num. cnb002357780 Note 200 výt.. Část textu tištěna napříč Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy Another responsib. Daxbeck, Hans (Author)
Subj. Headings výroba potravin * příprava jídel * spotřeba energie * emise znečišťujících látek * oxid uhličitý Form, Genre studie Conspect 504 - Znečištění a poškození životního prostředí UDC 663/664 , 641.55 , 620.9:330.567.2 , 504.5:502.3 , 546.264-31 , (048.8) Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Loading…
Number of the records: 1