Number of the records: 1
Proč v Čechách víc nejíme skopové a jehněčí maso?
article
Stupka, Petr, 1956- - Author
Kubeš, Slavomír, - Photographer
Grand Hotel Zvon (České Budějovice, Česko)
skopové maso restaurace kuchařské recepty
České Budějovice (Česko)
článkyTitle statement Proč v Čechách víc nejíme skopové a jehněčí maso? : uznávaný kuchař tentokrát vysvětluje, jak zdravé je jehněčí a skopové maso / Petr Stupka ; foto: Slavomír Kubeš, MAFRA Varying form of title Kuchařské putování s Petrem Stupkou Main entry-name Stupka, Petr, 1956- (Author) Phys.des. il. Note Seriál: Kuchařské putování s Petrem Stupkou. 1 fot. Another responsib. Kubeš, Slavomír, 1969- (Photographer)
Source document Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání. -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 24, č. 137 (13.06.2013).
-- Jižní Čechy Dnes. -- S. B4.Subj. Headings Grand Hotel Zvon (České Budějovice, Česko) * skopové maso * restaurace - Česko * kuchařské recepty * České Budějovice (Česko) Form, Genre články Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC (437.319) , 640.43 , 641.55:637.5'632/'638 Country Česko Language čeština Document kind ARTICLES References - Source document Loading…
Number of the records: 1