Number of the records: 1
Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie
Vyd. 1. - Praha : Wolters Kluwer, 2014 - 153 s. : il. ; 21 cm
ISBN 978-80-7478-498-9 (brož.)
Burešová, Pavla - Author
gastronomie společné stravování
kolektivní monografieCall number C 358.378 Umístění 640 - Hotelnictví. Veřejné stravování Title statement Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie. Svazek první, Gastronomické služby / Pavla Burešová ... [et al.] Portion of title Gastronomické služby Edition statement Vyd. 1. Issue data Praha : Wolters Kluwer, 2014 Phys.des. 153 s. : il. ; 21 cm ISBN 978-80-7478-498-9 (brož.) National bibl. num. cnb002591531 Note Pod názvem: Vysoká škola hotelová v Praze Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík Language note České a anglické resumé Another responsib. Burešová, Pavla (Author)
Another responsib. Vysoká škola hotelová v Praze (Other)
Subj. Headings gastronomie * společné stravování Form, Genre kolektivní monografie Conspect 640.4 - Hotelnictví. Stravování UDC 641/642 , 640.4/.5 , (048.8:082) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 640 - Hotelnictví. Veřejné stravování Document kind BOOKS Odborná publikace s podtitulem Gastronomické služby vychází jako první svazek série věnované problematice hotelnictví a gastronomie. Cílem této série je nejen publikovat moderní teoretické i praktické poznatky z oblasti realizace ubytovacích a gastronomických služeb, což by mělo přispět ke zvýšení konkurenceschopnosti podniků daného odvětví, ale také otevřít prostor pro inovaci stávajících ubytovacích a gastronomických provozů a následně rozvoj celého odvětví Hospitality. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1