Number of the records: 1
Růžičková, Helena, 1936-2004 - Author
Vyd. 1. - Třebíč : Drahomír Rybníček, 2000 - 175 s. : il. ; 22 cm
ISBN 80-7268-110-9 (váz.)
zaječí maso krůtí maso králičí maso masitá jídla
kuchařské receptyCall number C 359.703 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Title statement Vaříme s Helenou Růžičkovou : králičí, zaječí a krůtí speciality / [ilustroval Antonín Stoják] Main entry-name Růžičková, Helena, 1936-2004 (Author) Edition statement Vyd. 1. Issue data Třebíč : Drahomír Rybníček, 2000 Phys.des. 175 s. : il. ; 22 cm ISBN 80-7268-110-9 (váz.) National bibl. num. cnb000985386 Subj. Headings zaječí maso * krůtí maso * králičí maso * masitá jídla Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 637.55'712 , 637.54'659.2 , 637.5'692 , 641.55:637.5 , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Document kind BOOKS Oblíbená herečka a skvělá kuchařka Helena Růžičková předkládá vyzkoušené králičí, zaječí a krůtí speciality. Celkem 362 osvědčených receptů - jak sama říká - "Nemusím upozorňovat na to, že co krátce běhá po světě je nejzdravější pro lidský organismus a bílé maso se podává nemocným a malým dětem." Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1