Number of the records: 1  

Porovnání zastoupení mastných kyselin v bílé svalovině užitkových hybridů Ropšínského kapra

  1. article

    article


     Zajíc, Tomáš, 1985- - Author
      Mráz, Jan, - Author   Kocour, Martin, - Author   Picková, Jana, - Author
    Jihočeská univerzita. Výzkumný ústav rybářský a hydrobiologický
     rybí maso  kapři  mastné kyseliny  vědecký výzkum
     Vodňany (Česko)
    Title statementPorovnání zastoupení mastných kyselin v bílé svalovině užitkových hybridů Ropšínského kapra = White muscle fatty acid composition of different crossbreds of Ropsha scaly carp / T. Zajíc, J. Mráz, M. Kocour, J. Picková
    Par.titleWhite muscle fatty acid composition of different crossbreds of Ropsha scaly carp
    Main entry-name Zajíc, Tomáš, 1985- (Author)
    Phys.des.ilustrace
    Note4 grafy, 1 tabulka
    Internal Bibliographies/Indexes NoteBibliografie na straně 28-30
    Language noteAnglické resumé
    Another responsib. Mráz, Jan, 1983 únor 17.- (Author)
    Kocour, Martin, 1975- (Author)
    Picková, Jana, 1954- (Author)
    Source document Bulletin VÚRH Vodňany. -- ISSN 0007-389X. -- Roč. 48, č. 4 (2012), s. 21-30.
    Subj. Headings Jihočeská univerzita. Výzkumný ústav rybářský a hydrobiologický * rybí maso * kapři * mastné kyseliny * vědecký výzkum - Čechy jižní (Česko) * Vodňany (Česko)
    Conspect637 - Živočišné produkty
    UDC 639.21:597.551.2 , (437.31-13) , 001.891 , 547.29+547.39 , 577.115.3 , 665.12 , 637.56 , (437.319)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindARTICLES
    References - Source document
    Loading…
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.