Number of the records: 1
Hygiena a technologie potravin
Spitzer, Gerhard, 1930-2012 - Author
2. vyd. - Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1964 - 244, [7] s. ; 8°
Živočišná výroba
Burda, František - Author of introduction
hygiena potravin potravinářská technologie
učebnice středních školCall number C 48.792 Umístění Info RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD Title statement Hygiena a technologie potravin : učeb. text pro stř. zeměd. techn. školy oboru veterinárního / Gerhard Spitzer ; Předml.: František Burda Main entry-name Spitzer, Gerhard, 1930-2012 (Author) Edition statement 2. vyd. Issue data Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1964 (Mír 2) Phys.des. 244, [7] s. ; 8° National bibl. num. cnb000477967 Edition Živočišná výroba (Státní zemědělské nakladatelství) Note Přehl. použité lit.. S obr. a fot. v textu. Obálka: Miroslav Houska. (601-1600) výt. Another responsib. Burda, František (Author of introduction)
Subj. Headings hygiena potravin * potravinářská technologie Form, Genre učebnice středních škol Conspect 614 - Veřejné zdraví a hygiena 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice UDC 663/664 , 614.31 , (075.3) Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Nové učební osnovy utvářejí obsah 2. vydání, jež proti původnímu vydání zařazuje navíc hygienu zvěřiny, ryb, medu a vosku, konzervování a skladování potravin, zpracování masa apod. Zahrnuje tedy všechny živočišné produkty. Text pak je upraven podle zákona č. 66 a vyhlášky ministerstva zemědělství, lesního a vodního hospodářství, kterou se provádějí některá ustanovení zákona o veterinární péči. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRLoading…
Number of the records: 1