Number of the records: 1
Chemistry and technology of wines and liquors
book
Herstein, Karl M., 1896-1961 - Author
2. ed. - [New York : s.n.], 1951 - xii, 436 s., 1 tb. příl. : il.
Jacobs, Morris B. - Author
víno likéry chemická technologie
monografieCall number C 16.788 Umístění Info RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD Title statement Chemistry and technology of wines and liquors / Karl M. Herstein, Morris B. Jacobs Main entry-name Herstein, Karl M., 1896-1961 (Author) Edition statement 2. ed. Issue data [New York : s.n.], 1951 Phys.des. xii, 436 s., 1 tb. příl. : il. Another responsib. Jacobs, Morris B. 1905-1965 (Morris Boris), (Author)
Subj. Headings víno * likéry * chemická technologie Form, Genre monografie Conspect 663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin UDC 641.55:663.83 , 641.55:663.2 , 66 , (048.8) , 663.2 , 663.83 , 663:54 Country Spojené státy americké Language angličtina Document kind BOOKS Loading…
Number of the records: 1