Number of the records: 1
Kouzlo fermentace s plísní koji
Shih, Rich - Author
První vydání - 333 stran, 16 stran obrazových příloh : ilustrace (převážně barevné) ; 24 cm
ISBN 978-80-271-1342-2
Umansky, Jeremy, - Author Katz, Sandor Ellix, - Author of introduction Roztočil, Tomáš - Translator Zrůstková, Petra - Translator
fermentace fermentované potraviny jídla
koji
příručky kuchařské receptyCall number C 416.436 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Uniform title Koji alchemy. Česky Title statement Kouzlo fermentace s plísní koji / Rich Shih a Jeremy Umansky ; s předmluvou Sandora Katze ; překlad Tomáš Roztočil a Petra Zrůstková Main entry-name Shih, Rich (Author) Edition statement První vydání Publication Praha : Alferia, 2023 Phys.des. 333 stran, 16 stran obrazových příloh : ilustrace (převážně barevné) ; 24 cm ISBN 978-80-271-1342-2 National bibl. num. cnb003551032 Note Přeloženo z angličtiny Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík Another responsib. Umansky, Jeremy, 1983- (Author)
Katz, Sandor Ellix, 1962- (Author of introduction)
Roztočil, Tomáš (Translator)
Zrůstková, Petra (Translator)
Subj. Headings koji Subj. Headings fermentace * fermentované potraviny * jídla Form, Genre příručky * kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 582.282.123.4 , 66.098:577.15 , 663/664.098 , 641.55 , (035) , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Document kind BOOKS Koji je domestikovaná plíseň, která žije s lidmi už tisíce let. Přesto, že je schopná vyrůst snad na každé potravině, jsme se s ní až donedávna mohli setkat téměř výhradně ve východní Asii. Díky globalizaci však tato houba získala podmínky k tomu, aby se rozšířila po celé planetě a pomáhala nám připravovat jídlo, které je jednoduše lepší. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1