Number of the records: 1  

Dietní vaření

  1. Title statementDietní vaření / Jiřina Gjuričová
    Main entry-name Gjuričová, Jiřina, 1908- (Author)
    Edition statement2. vydání
    PublicationPraha : Práce, 1950
    Phys.des.205 stran ; 8°
    National bibl. num.cnb000715907
    NoteK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    Note5000 výtisků
    Subj. Headings příprava jídel * dietní jídla * kuchařské knihy
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Význam jednotl. složek potravy. Složení denní potravy. Kuchyňská příprava potravin. Jednotlivé skupiny potravin a jejich význam v dietetice. Diet. vaření. Někt. všeobecná pravidla: Diety: tekuté, kašovité při chorobách trávících ústrojí, chorobách ledvinových, srdečních a chorobách oběhu krevního, ústrojí močového, chor. krevních, výměny látkové, reumatismu, horečnatých onemocněních. Strava tuberkulosních. Alergie. Diet. předpisy. Obsah jednotl. součástek stravy v normál. množství a změny při růz. dietách. Podávání jídla nemocnému. Věc. rejstřík. Literatura. Zdroj anotace: NKP
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.