Number of the records: 1
Konzervace a ukládání potravin v domácnosti
Půhoný, Karel - Author
2., dopl. vyd. - Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1981 - 271 s.
konzervování potravin maso ovoce sušení zelenina
příručkyCall number C 228.566 Umístění Info RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD Title statement Konzervace a ukládání potravin v domácnosti Main entry-name Půhoný, Karel (Author) Edition statement 2., dopl. vyd. Issue data Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1981 Phys.des. 271 s. National bibl. num. cnb000146272 Subj. Headings konzervování potravin * maso * ovoce * sušení * zelenina Form, Genre příručky Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Příručka informuje o zpracování a ukládání ovoce a zeleniny, o způsobech konzervace, výrobě kompotů, džemů, marmelád, rosolů, povidel, ovocných sýrů a past, zeleninových protlaků a kečupů. Seznamuje s přípravou ovocných moštů,sirupů, vín, alkoholizovaných moštů, likérů, se sušením ovoce a zeleniny, s jejich zmrazováním aj. Druhé vydání bylo doplněno kapitolou o nakládání ovoce do alkoholu. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRLoading…
Number of the records: 1