Number of the records: 1  

Technologie ovocných a zeleninových výrobků


  1.  Kác, Václav, 1897-1975 - Author
    Praha : Průmyslové vydavatelství, 1952 - 215, [5] s.
    Knižnice potravinářského průmyslu;
    Call numberC 9.029
    Umístění
    Technologie ovocných a zeleninových výrobků
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 9.029   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementTechnologie ovocných a zeleninových výrobků / Václav Kác ; Předml.: A. Klečka
    Main entry-name Kác, Václav, 1897-1975 (Author)
    Issue dataPraha : Průmyslové vydavatelství, 1952
    Phys.des.215, [5] s.
    National bibl. num.cnb000405961
    Edition Knižnice potravinářského průmyslu; Sv. 49
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Technologie ovocných a zeleninových výrobků
    Autor zpracovává speciální technologii ovoce a zeleniny na biologickém základě. Zabývá se základními vlastnostmi a biologic. hodnotami ovoce a zeleniny, jejich sklizní, uchováváním a úpravou, praktickými methodami konservačními, balením hotových výrobků a pod. Kniha předpokládá určité předběžné znalosti, neobsahuje proto podrobná pojednání o fysikálních, chemických, biochemických a biologických vlastnostech, jakož i o technických principech, nýbrž podává aplikaci těchto zásad v praxi. (Theoretické principy ukládání a zpracování ovoce a zeleniny jsou vyloženy v práci Dr. Kyzlinka "Konservační methody", vyd. Prům. vydav v Praze 1951.) Zdroj anotace: Národní Knihovna ČR
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.