Number of the records: 1
Bareiss, Hermann - Author
Vyd. 1. - Praha : Ikar, 1999 - 126 s.
ISBN 80-7202-419-1
Regalová, Markéta - Translator
jídla stolování
příručkyCall number C 294.485 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Title statement Tipy a triky : jak se co jí? / Hermann Bareiss ; [z německého originálu přeložila Markéta Regalová] Main entry-name Bareiss, Hermann (Author) Edition statement Vyd. 1. Issue data Praha : Ikar, 1999 Phys.des. 126 s. ISBN 80-7202-419-1 National bibl. num. cnb000658832 Note Vysvětlivky -- Rejstřík Original Wie isst man das? Another responsib. Regalová, Markéta (Translator)
Subj. Headings jídla * stolování Form, Genre příručky UDC 395 , 641/642 Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Document kind BOOKS Abecedně řazená hesla pokrmů obsahují zlehčující charakteristiku, humorný postřeh více méně k tématu a radu, kterým nápojem je nejvhodnější danou krmi zapíjet. Občas autor neodolá a vloží celostránkovou historicko-kulturní vložku (Lucullus a jeho třešně). C2b 19990511 Zdroj anotace: Národní knihovna České RepublikyLoading…
Number of the records: 1