Number of the records: 1  

Tipy a triky


  1.  Bareiss, Hermann - Author
    Vyd. 1. - Praha : Ikar, 1999 - 126 s.
    ISBN 80-7202-419-1
      Regalová, Markéta - Translator
     jídla  stolování
     příručky
    Call numberC 294.485
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Tipy a triky
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 294.485   

    Title statementTipy a triky : jak se co jí? / Hermann Bareiss ; [z německého originálu přeložila Markéta Regalová]
    Main entry-name Bareiss, Hermann (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataPraha : Ikar, 1999
    Phys.des.126 s.
    ISBN80-7202-419-1
    National bibl. num.cnb000658832
    NoteVysvětlivky -- Rejstřík
    OriginalWie isst man das?
    Another responsib. Regalová, Markéta (Translator)
    Subj. Headings jídla * stolování
    Form, Genre příručky
    UDC 395 , 641/642
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Tipy a triky
    Abecedně řazená hesla pokrmů obsahují zlehčující charakteristiku, humorný postřeh více méně k tématu a radu, kterým nápojem je nejvhodnější danou krmi zapíjet. Občas autor neodolá a vloží celostránkovou historicko-kulturní vložku (Lucullus a jeho třešně). C2b 19990511 Zdroj anotace: Národní knihovna České Republiky
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.