Number of the records: 1
Zvyšování nutričních a dietetických vlastností mléka baktériemi mléčného kvašení
book
Hylmar, Bohumil, 1923- - Author
1. vyd. - Praha : Středisko technických informací potravinářského průmyslu Výzkumného ústavu potravinářského průmyslu, 1985 - 139 s. : tb., grafy ; 20 cm
Technické publikace ;
mléčné výrobky kysané mléčné výrobky nutriční hodnota potravin
příručkyCall number C 247.835 Umístění Info RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD Title statement Zvyšování nutričních a dietetických vlastností mléka baktériemi mléčného kvašení / Bohumil Hylmar Main entry-name Hylmar, Bohumil, 1923- (Author) Edition statement 1. vyd. Issue data Praha : Středisko technických informací potravinářského průmyslu Výzkumného ústavu potravinářského průmyslu, 1985 Phys.des. 139 s. : tb., grafy ; 20 cm National bibl. num. cnb000012287 Edition Technické publikace Ústředního výzkumného ústavu potravinářského průmyslu Střediska technických informací potravinářského průmyslu v Praze ; 372 Note Pro vnitř. potřebu. - Přehl. lit. - Rus. a něm. souhrn. - Rozmn. - 370 výt. - Obálka Petr Míšek Subj. Headings mléčné výrobky * kysané mléčné výrobky * nutriční hodnota potravin Form, Genre příručky Conspect 637 - Živočišné produkty UDC 637.146 , 637.1/.3 , 641.1 , 637.1 , 637.2 , 663 Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Loading…
Number of the records: 1